+ Reply to Thread
Afişarea rezultatelor 1 la 6 din 6
  1. Data Inregistrarii
    Feb 2009
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    3,769

Castiga un VOUCHER in valoare de 150 RON

Concurs Saltele – Vouchere Cadou In Valoare de 3000 RON

SomProduct Romania impreuna cu Ramedepat.ro te invita sa participi la concurs !

Castiga vouchere in valoare de 3000 RON .

Toata lumea stie ca in momentul in care nu pot dormi noaptea sau nu se odihnesc nu se simt a doua zi bine, sunt nervosi, agitati si nu dau randament maxim. Atunci cand nu te odihnesti noaptea termini prin a avea dureri de spate, ai probleme in a-ti face treaba corespunzator si ai o stare generala proasta. Din fericire SomProduct Romania lanseaza un concurs care te va ajuta sa obtii o saltea noua la super reducere .
    Pentru a participa la concurs trebuie sa aveti un cont pe www.ramedepat.ro

Dupa crearea contului raspunde aici la urmatoarele intrebari :
    • - De ce ai nevoie de o saltea
    • - De ce nu esti multumit cu salteaua actuala
    • - Ce asteptari ai de la noua saltea .
    Timp de 5 saptamani vor fi premiate cele mai interesante comentarii .

Fiecare castigator va primi un voucher in valoare de 150 RON care va putea fi utilizat pentru orice gama de saltele.

Castigatorii vor fi postati aici :
    Pentru a participa la acest concurs trimite comentariul cu raspunsurile la intrebarile de mai sus aici !

More...

Vanzari Online de Saltele cu Livrare in Romania - maxim 48 de ore

Producem Saltele La Comanda in 48 de ore

Vindem Somiere In Romania

2. Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Posturi
    9

mai este acest concurs?As dori sa am o noua saltea pentru ca cea actuala nu mai este buna.Am un bebe mic care doarme pe ea cu mine si nu vreau sa il doara oasele alea micute.Nu sunt multumita de saltea pentru ca este tare si mi-ar placea una moale.Salteaua cea noua trebuie sa fie doar moale si buna.multumesc!

3. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

si eu am acceasi problema. salteaua mea e cam veche si uneori ma trezesc dimineata cu dureri musculare sau chiar mai obosita decat m-am pus la somn seara. eu cred ca salteaua e unul dintre motivele somnului agitat.

4. fluturas_ is offline Implicat pe ramedepat.ro Implicat pe ramedepat.ro fluturas_ is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    326

Probleme majore nu am cu salteaua dar mi-ar placea sa-mi ajut bunica.Are salteaua de mult timp, si aproape ca sa creeat o gaura, in locul in care doarme.I-ar prinde bine una noua.

5. Data Inregistrarii
    Mar 2009
    Posturi
    12

Am avut o saltea foarte buna si dormeam foarte bine .Dar s-a deteriorat cu timpul si a trebuit s-a schimb . De data aceasta cu actuala saltea am mari probleme . Ma doare mijlocul , am dureri in regiunea lombara .
    Cred ca salteaua este cea care mi-a pricinuit aceste probleme .

6. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

fetelor dar sunt mai multe topicuri despre satele si puteti posta acolo. asta e un topic al unui concurs care nu mai e valabil

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Reguli Postare