Vezi Rezultatele Sondajului: Iti place acest concurs ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Da, incep sa ma implic

22 91.67%
  • Da, merge

1 4.17%
  • Nu ma satisfac banii

0 0%
  • Puteati si mai mult

1 4.17%
Inchide Subiect
Pagina 7 din 7
PrimulPrimul ... 5 6 7
Afişarea rezultatelor 61 la 70 din 70
  1. alexius is offline Implicat pe ramedepat.ro Implicat pe ramedepat.ro alexius is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Posturi
    251

Nu prea mai este nici o activitate. Si deja e 2 februarie, ma intreb de ce sergiu nu da nici un semn de viata, macar sa ne anunte ca se jurizeaza posturile etc. Asteptam vesti cu nerabdare.

2. psihofericire's Avatar
    psihofericire is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza psihofericire is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Feb 2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    34
    Posturi
    744

Sergiu are, dupa cum vezi reclamele pe forum, o afacere de gestionat.Cred ca nu suntem corecti daca devenim agresivi, e doar in 2 februarie si concursul s-a terminat de o zi. Dati- i omului un pic de spatiu, are 2-3 mii de posturi de analizat.

si daca vi se pare ca bate vantul, este pentru ca acum v-ati oprit din postat.

hai sa avem rabdare.
    mai e un pic.

3. alexius is offline Implicat pe ramedepat.ro Implicat pe ramedepat.ro alexius is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Posturi
    251

Nu mi se pare ca am fost agresiv, si sunt constient ca Sergiu este un om ocupat. Pur si simplu am sustinut ca era normal de exemplu sa se anunte o perioada de jurizare intre 1 si x februarie, atata tot.

4. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

e mai bine cand e suspans..asteptam cuminti

5. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

si ce mai creste acest suspans...nu se stie nici macar o data cand vom afla castigatorii?

6. alexius is offline Implicat pe ramedepat.ro Implicat pe ramedepat.ro alexius is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Posturi
    251

Un punct de vedere pur obiectiv: aceasta intarziere si lipsa de informatii probabil ca vor avea un efect negativ asupra imaginii de ansamblu a forumului, deoarece multi care au participat la concurs il vor eticheta drept tzeapa, si ar fi pacat sa se intample acest lucru, fiindca am vazut ca la celelalte concursuri organizate s-au acordat premiile.
    Cat priveste numarul mare de posturi de jurizat, daca chiar le-ar fi citit pe toate, Sergiu ar fi trebuit sa fie online permanent, din ce vad eu ultima data a intrat acum 2 zile cateva minute. In fine, eu imi mentin sperantele si respectul pentru aceasta comunitate, si sper sa se ajunga la un deznodamant pozitiv, fiindca sunt sigur ca exista motive intemeiate pentru intarziere. Numai bine tuturor.

7. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

mda..nimeni nimic..nici o veste(

8. psihofericire's Avatar
    psihofericire is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza psihofericire is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Feb 2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    34
    Posturi
    744

Alexius, suntem in 7, concursul terminandu-se pe 1 . Am vazut ca mai participi pe la concursuri, asa ca sunt convinsa ca ai mai avut de-a face cu timpi morti pana la afisarea rezultatelor. Sergiu putea sa fie permanent online, nu neaparat logat, iar in ceea ce priveste analiza posturilor, te asigur ca este temeinica.

problema este nu intarzierea in afisarea castigatorului, (care este la latitudinea organizatorului) ci un management defectuos al felului cum fiecare ne stapanim nerabdarea. Stii, in situatii critice ne aratam personalitatea..

NU va ganditi la prostii, premiul se va da. Dati-i omului un pic de spatiu pentru jurizare.

9. diana89 is offline RameDePat.ro Ma Apreciaza RameDePat.ro Ma Apreciaza diana89 is on a distinguished road
    Data Inregistrarii
    Jan 2010
    Locaţie
    Calan jud. Hunedoara
    Varsta
    21
    Posturi
    1,041

asa e Alexius are dreptate psihofericire...hai sa nu presam pe nimeni pentru ca Sergiu e foarte prompt si sunt sigura ca nu ne va dezamagi...si e mai bine cand e suspans. oricum va felicit pentru ca verificati toate posturile si astfel premiul se va da pe drept...asa fiecare are cate o sansa

10. Data Inregistrarii
    Feb 2009
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    3,769

Castigator

Buna dimineata in primul rand,
    Imi cer scuze ca nu am putut intra saptamana trecuta pe forum dar punem la cale ceva foarte important si am fost plecat din tara.

Cu aceasta ocazie vreau sa va multumesc tuturor celor care au participat la acest concurs !

NU va indoiti niciodata de noi, suntem oameni de cuvant, asa am crescut si cred ca asa vom creste in continuare !

Impreuna cu psihofericire am luat decizia de a anunta castigator pe Diana89

Va doresc numai bine, si sper sa ramaneti fideli acestui forum.

Vanzari Online de Saltele cu Livrare in Romania - maxim 48 de ore

Producem Saltele La Comanda in 48 de ore

Vindem Somiere In Romania

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Reguli Postare